İstanbulPark-Etkinlik?

yalcin

New member
istanbulparkta bir organizasyon yapsak, nasıl olur? dışardan kapatılamıyor diye biliyorum fakat kulübümüzün bu gücü var ve çelik motor organizasyonuyla aslında böyle bir etkinlik yapılabilir mi? bu bir teklif, sıcaklar da gelmeden değişik bir aktivite olur gibi geliyor.. hız tutkunu arkadaşların desteğini bekliyorum.. Hatta Etkinliğin adını Cee'dCup olarak değiştirebiliriz ve böylece geleneksel bir etkinliğe de dönüşmüş olur 30-40 araçlık bir tur yarışı yapılabilir..araç katılım sayısı önemli değil elbette yüksek olacaktır ki beklentimde o yönde..rekabet ve hırs olacaktır heyecan adrenalin vs.. hem araçların tanıtımı yapılmış olur hem biz eğleniriz hemde ulusal bir yarış kazandırmış oluruz..bugün istanbulparkda olur belki ilerde farklı bir parkur kararlaştırılır ve CeedCup geleneksel yarışları devam eder.....

Ardylm

New member
Kesinlikle çok çok güzel olur. Araçların limitleride denenebilir..

rayen

Super Moderator
Yusuf'u bulursak eğer o ayarlar size. ;)

yalcin

New member
Güncelliyorum; Hatta Etkinliğin adını Cee'dCup olarak değiştirebiliriz ve böylece geleneksel bir etkinliğe de dönüşmüş olur 30-40 araçlık bir tur yarışı yapılabilir..araç katılım sayısı önemli değil elbette yüksek olacaktır ki beklentimde o yönde..rekabet ve hırs olacaktır heyecan adrenalin vs.. hem araçların tanıtımı yapılmış olur hem biz eğleniriz hemde ulusal bir yarış kazandırmış oluruz..bugün istanbulparkda olur belki ilerde farklı bir parkur kararlaştırılır ve CeedCup geleneksel yarışları devam eder.....

rayen

Super Moderator
Amatörlerin yarışması ne derece doğru? Birbirinize girersiniz mazallah. Bence yarışma faslını düşünmeyin bile. Araçlar arasında belli süreler bırakılarak hız denemeleri yapılabilir.

aLi

Yönetim Ekibi
Aynen Rasim abinin dedigine katiliyorum en fazla time trial tarzi bisey yapilir yoksa ciddi sıkıntı olur.

tugia

New member
bence de harika olur fakat ortaya nasıl bir maliyet çıkar bilmiyorum. geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberde istanbulparkın işletmesini yapan şirketin günlük 30.000 tl bir kira ödediğini okumuştum.

HARUN

New member
beyler zaten yarışma gibi bişey olamaz çünkü izin yok , sadece araçlar tek tek çıkar ve tur süreleri ölçülür ..

yalcin

New member
yarışma tarzında yapmak zaten olmaz çünkü usta şoförler var aramızda maazallah:DD sadece tur zamanı üzerinden bir liste hazırlanır..

yalcin

New member
netten okuduğum bir yazı ; -Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro 2010 tarihli bir alıntı..

aLi

Yönetim Ekibi
Pisti bazi günler halka acicaklardi ama ne yaptilar bilmiyorum.

gejder

New member
Ynt: İstanbulPark-Etkinlik?

Körfez açıldı fiyatları arastirmak lazim bir

TeamPASAOGLU*

Sam

New member
Ynt: İstanbulPark-Etkinlik?

Daha yeni tasiniyolar istanbulparka acilacak diye biliorm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi