Hakkini ara mağdur kalma

kahraman

New member
2012 model KİA CEED Motion 115 Hp model aracımı Ankara Meb BAŞAYAR yetkili satıcısından satın aldım ve sorunları da beraberinde satın almış bulundum.
Öncelikle aracın satın alma esnasında kesilen ve maliye bakanlığının verdiği makbuzda İPTAL kaşelerinin olduğunu fark ettim, bunu sorduğumda bana aracın plakasının çıktığında TESCİL işlemlerinde bunu emniyet yapıyor diyerek beni başlarından savmaları çok komikti. Devamında aracımın sıfır olmasına rağmen plakamın başka bir aracın pert olması sonucu boşa çıkmış 20 defa el değiştirmiş bir plaka olduğu gerçeğini öğrenmem bir tesadüf üzerine 4 ayımı aldı.
Bunlar bir yana aracın 5000 Km de iken debriyajından ve şanzımanından gelen sesler için gittiğim Ankara Opal servisinde bir sonuç alamadık.
Nitekim birçok defa bu sorunları anlatmama rağmen bir sonuç alamamam beni üzmekle kalmadı bir hayli kızdırdı da, bu şekilde aracı korkarak kullanmaya devam ettim kullanmak zorundaydım başka şansımız yoktu.
30000 Km ye kadar bir sonuç alamadık fakat arıza büyüdü ve Çelik Motorla yaptığım ÇETİN mücadeleler sonucu benden kaynaklı olmayan debriyaj sorununu giderdiler fakat şanzımandaki sorunu çözemediler devamında araçtaki sesler attı ve yine ZOR UĞRAŞLAR sonucu şanzımanın fabrikasyon bir hata sonucu arıza yaptığını öğrendim ve kavga dövüş yeni bir şanzıman ile değiştirdiler fakat değişen parçada arızalı çıktı yani sonuç alamadık işin garibi bu işlemler yapılırken aracın turbosu da bozuldu ve şu an performansı 1.3 araç kadar bile yok ayriyeten yaptırdığım test de aldığım bilgiye göre motordan da normalden farklı bir ses geldiğini ve normal olmadığı bilgisine ulaştım.
Sonuç olarak yaşadığım bu sorunlar için son çare olarak mahkemeye başvurdum. Benim yaşadığım sorunu yaşayan arkadaşların benimle iletişim kurmasını isterim hakkınızı arayın saygılarımla.

rayen

Super Moderator
Hayırlısı olsun. :)

rayen

Super Moderator
Bahsettiğim yerde test yapılıyorsa mutlaka yaptır. Böyle bir iş de üçe beşe bakılmaz. Ayrıca fazla test göz çıkarmaz. :D

Berkan

New member
plaka işin olabilir baska arac trafikten cekildiyse sana gelebilir o tamamda.diğer kısımlar büyük sansızlık olmuş ayıplı mala denk gelmişşiniz heralde actırdıgınız servis kayıtları duruyodur onları isteyin basvurun en basta tüketici mahkemesi olmak üzere

kahraman

New member
berkan bey her servise gittiğim evraklarım mevcut fatura dahil hepsinin birer kopyasını alıp avukata verdim ve en son servis formunda aracın birşeyi yoktur dediler fakat rasin hocam sağolsun bana yardımcı oldu ustasına gösterdik ve anlattığım sorunları gördük

khan

Member
Çok geçmiş olsun, inşallah olumlu sonuç alırsınız, gerçekten can sıkıcı bir durum.

icmumcu

New member
çok geçmiş olsun, umarım problemlerin çözülür.

kahraman

New member
arkadaşlar şuan tüm sosyal medyada yaptığım bu sorunum ile ilgili iletilerim siliniyor ve engelleniyor donanım haberde aktif olan konu kitlendi ve üyelikten çıkarmaya kadar dayandı biz düşüncelerimizi ve sorunlarımızı özgürce söyleyemeyecek miyiz

c@n

Super Moderator
Geçmiş olsun... Üzücü bir durum, umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.. Burada konunuz kapanmaz merak etmeyin.. ;)

khan

Member
Cevap: Re: Hakkini ara mağdur kalma

arkadaşlar şuan tüm sosyal medyada yaptığım bu sorunum ile ilgili iletilerim siliniyor ve engelleniyor donanım haberde aktif olan konu kitlendi ve üyelikten çıkarmaya kadar dayandı biz düşüncelerimizi ve sorunlarımızı özgürce söyleyemeyecek miyiz
Açtığınız konular silinirken herhangi bir gerekçe gösteriyorlar mı?

rayen

Super Moderator
Ynt: Hakkini ara mağdur kalma

donanım haber gibi siteler reklam odaklı olduğu için, reklam veren de Kia ise bir alo, bir maille konuyu sildirirler. Daha önce meşhur bir markanın böyle bir şey yaptığını gördük.

rayen

Super Moderator
Onlar istemeyebilir, önemli olan senin ne istediğin. :)

babıesrar

New member
Ulan hakkaten ne iğrenç bi sistem bu ya. Hakkınızı alacağınıza sonuna kadar inanıyorum üstad. Allah yardımcınız olsun.

sinan1

New member
Bedava blog açıp orada yazılabilir.
Bunu kolay kolay kaldıramaz ve silemezler.

Bloğun arama motorlarında çıkması sağlanacak. Çeşitli sayfgalardan oraya bağlantı verilecek.

kia, ceed, türkiye diye arayan hemen onu bulacak. Kral siz olacaksınız.
Mahkemeden daha etkili olur. Size sıfır arac bile teklif edebilirler. (ciddiyim)
Ama bütün bunlar blog için ve bloğun google da çıkması için harcayacağınız vakite, emeğinize bağlı

buradan buyrun:

http://www.blogspot.com/