yalcin
New member
Arkadaşlar biliyorum ki çok iyi modifiye edilmiş araçlarınız var bazı üyelerin 8) bence modifiye olan araçların profosyonel fotolarını çekelim yada araç sahibi çektirip forum kurucularıyla paylaşsın ve bu fotoğrafları site bannerinde kullanalım, ve ayrıca modifiye edilmiş araçlar sahiden çok karizma görünüyor bu fotoğrafları bir başlık altında paylaşalım, dışardan görenler görecek olanlar yada biz ceed sahipleri kıskanalım yahu şu araçlarımızı
nacizane bir fikir umarım kabul görür bu düşüncem aranızda, ve fotoğraflarınızı bizimle paylaşırsınız bizde seyir keyfine varırırz diye düşüyorum..buna göre;
1. modifiye araç fotosu bannerde kullanılabilir hem daha güncel hem de dikkat çekici bir fotoğraf albenisi olur..
2. yeni ve modifiyeli araç fotoğrafları adı ile bir başlık açılabilir.. hem kim de ne nasıl ve ne çeşit modifiye var bilinebilir hemde bilgi alışverişi hızlanmış olur gibi geliyor.. :-\
nacizane bir fikir umarım kabul görür bu düşüncem aranızda, ve fotoğraflarınızı bizimle paylaşırsınız bizde seyir keyfine varırırz diye düşüyorum..buna göre;
1. modifiye araç fotosu bannerde kullanılabilir hem daha güncel hem de dikkat çekici bir fotoğraf albenisi olur..
2. yeni ve modifiyeli araç fotoğrafları adı ile bir başlık açılabilir.. hem kim de ne nasıl ve ne çeşit modifiye var bilinebilir hemde bilgi alışverişi hızlanmış olur gibi geliyor.. :-\