Bluetooth ses tanima hatasi - IVR database error

udonmez

New member
Arkadaslar bende Yeni Ceed Premium dizel Otomatik var. Bluetooth telefon baglantisinda ses tanima ozelligi ilk hafta calisti ve daha sonra su hatayi verdi. Servise gittim hic bir bilgisi yok ve Celik Motor 2 hafta sonra yeni yazilim guncellemesi korea den gelecek diyor ama kac 2 hafta gecti... Ayni hatayi alan baska birileri var mi? Bilgisi olan var mi?
Bluetooth dugmesine bastiimda supervision ekraninda cikan hata: "Please Update With IVR Database 14XXXX" (Lutfen ses tanima veritabanini guncelleyiniz.)
IVR yazilim sektorunde benimde kullandigim Interactive Voice Recognition (Interaktif ses tanima) demek.
Tesekkurler.

BerkayKRC

Moderator
Ynt: Bluetooth ses tanima hatasi - IVR database error

İlk iletiniz aracınızla ilgili bir sorun değil de tanışma metini olsaydı keşke...

preceed62

New member
Ynt: Bluetooth ses tanima hatasi - IVR database error

[quote author=udonmez link=topic=1871.msg49707#msg49707 date=1354011690]
Arkadaslar bende Yeni Ceed Premium dizel Otomatik var. Bluetooth telefon baglantisinda ses tanima ozelligi ilk hafta calisti ve daha sonra su hatayi verdi. Servise gittim hic bir bilgisi yok ve 2 hafta sonra telefonla yeni yazilim guncellemesi korea den gelecek diyor. ayni hatayi alan baska birileri var mi? bilgisi olan var mi?
Hata: "Please update with IVR database error code: 14XXX" (Lutfen ses tanima veritabanini guncelleyiniz.) IVR yazilim sektorunde benimde kullandigim Interective Voice Recognition (Interaktif ses tanima) demek.
Tesekkurler.
[/quote]

unsal merhaba aynı hata bende de mevcut benim bluetooth ıle sıkıntım yok konusuyorum fakat benımde komut düğmesi calışmıyor ben servıse gıttım bu konuyu burdan da paylastım oradakı yorumlara bakabılırsın

araç yenı oldugu ıcın tabıkı normal bırsey yapamamaları bana denen teybı sokup alırız olmazsa yenısı ıle degısırız yaklaşımları gayet güzel

olmazsa 2 hafta bekleyelım güncelleme gelince onu deneriz söktürmeden hallolur belki

udonmez

New member
Cevap: Ynt: Bluetooth ses tanima hatasi - IVR database error

Hocam yaklasik 2 aydir bekliyoruz. Daha hic bir sonuc cikmadi.
Celik motor ile gorustum 1-2 defa. Korea den yazilim bekliyorlarmis. Korea KIA nin Overseas Communication Team General Manager i (Michael Choo) ile maillestim. Hatayi ilgili birimlere aktaracaklarini yazdilar. Yani bekleyecegiz yine. Bilginize.

bir.mann

New member

Arkadaşlar bu sorun bende de başladı. Var mı çözümü?

udonmez

New member

arkadaslar boyle bir sorun halen devam ediyorsa Ankara Opal den duzeltebiliyorlar. Bilginize.

By_Cesar

Active member
Bende meydana gelmedi bu sorun ama sorunun nerde çözüleceği hakkında bilgi verdiğin için teşekkürler ;)

dvc_06

New member
Dün aracımda ki aynı sorun için servis teyp üzerinde yazılım güncellemesi yaparak çalışır hale getirdi. Ne kadar kullanırım bilmiyorum ama neden çalışmayan bir özellik olsun ki düşüncesi ile sorunu hallettirdim. :D

leonine25

Active member
Dün aracımda ki aynı sorun için servis teyp üzerinde yazılım güncellemesi yaparak çalışır hale getirdi. Ne kadar kullanırım bilmiyorum ama neden çalışmayan bir özellik olsun ki düşüncesi ile sorunu hallettirdim. :D
Aracınızın teypi orjinal olanmı yoksa necvox multimedia'mı.. ?

muabote

New member
Arkadaşlar bu sorun bende de var. Bluetooth çalışıyor ama sesli komut düğmesine bastığımda ekranda bu yazı çıkıyor.
Arıza mı. Yoksa yazılımsal sorun mu.
Araca yazılım attırmayı düşünüyordum. Yazılım bu sorunu da düzeltir mi. Yoksa extradan tamir mi gerekir.