Ben de apartman yöneticisiyim (hesapta) Şimdiye kadar kirada oturduğum evlerde apartman sakinlerinin duyarsızlığından yakınıp duruyordum. Bir şekilde işlerin yürümesini umuyordum. Parası neyse verelim, işler yürüsün. temizlik vs yapılsıun, faturalar ödensin. gibi düşünceler içindeydim. Her neyse halen oturduğum binada kabak başıma patladı. Kendimi antisosyal insan zannederken bu binada en sosyal insan haline dönüştüm. yöneticilik yapacak başka kimse kalmamış yahu. Öyle ki, boru patlıyor tamir yapılacak araştırma işi zor geliyor 100 liralık işi 500e yaptırıyoruz kimseden tık yok. adam parayı veriyor ama neresi patlamış gidip bakmıyor bile. Ben dahil herkes parasını verelim yapılsın derdinde. iki de bir isteyen olursa yöneticilik devredilecektir demeyi de ihmal etmiyorum. Ne biçim iş yav.
Apartmana gözlüklü dinamik pimpirikli duyarlı bir yönetici lazım. her şeye kızacak sorunları çözmek için koşturup duracak ikide bir para toplayacak başka bir yönetici lazım. ben bu işleri yapmak istemiyorum. hüüüü(ağlıyorum
[quote author=c@n link=topic=1783.msg47182#msg47182 date=1350978935]
Benim var, istersen ozelden telefonunu yollayayim... Yeri Atasehirde, uyar mi yeri sana....
Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2
[/quote]
abi ataşehir uzak avrupadayım biliyorsun..yinede teşekkür ederim..senin tatil ne durumda
[quote author=c@n link=topic=1783.msg47202#msg47202 date=1350987088]
O yüzden yeri söyledim, avrupa yakasında olduğun icin... Yine aklında bulunsun... Tatil maşallah diyelim... dinleniyoruz...
Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2
[/quote]