avukat ??

yalcin

New member
apartman yöneticisine maddi ve manevi tazminat davası açmak istiyorum..

aramızda avukat olan arkadaşımız varmı..??

c@n

Super Moderator
Benim var, istersen ozelden telefonunu yollayayim... Yeri Atasehirde, uyar mi yeri sana....

Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2

Ynt: avukat ??

apartman yöneticilerine iyi davranın
işleri çok zor..... ;D ;D ;D ;D

(bir apartman yöneticisi olarak.... :p )

ahmet50

New member

Ben de apartman yöneticisiyim (hesapta) Şimdiye kadar kirada oturduğum evlerde apartman sakinlerinin duyarsızlığından yakınıp duruyordum. Bir şekilde işlerin yürümesini umuyordum. Parası neyse verelim, işler yürüsün. temizlik vs yapılsıun, faturalar ödensin. gibi düşünceler içindeydim. Her neyse halen oturduğum binada kabak başıma patladı. Kendimi antisosyal insan zannederken bu binada en sosyal insan haline dönüştüm. yöneticilik yapacak başka kimse kalmamış yahu. Öyle ki, boru patlıyor tamir yapılacak araştırma işi zor geliyor 100 liralık işi 500e yaptırıyoruz kimseden tık yok. adam parayı veriyor ama neresi patlamış gidip bakmıyor bile. Ben dahil herkes parasını verelim yapılsın derdinde. iki de bir isteyen olursa yöneticilik devredilecektir demeyi de ihmal etmiyorum. Ne biçim iş yav.

Apartmana gözlüklü dinamik pimpirikli duyarlı bir yönetici lazım. her şeye kızacak sorunları çözmek için koşturup duracak ikide bir para toplayacak başka bir yönetici lazım. ben bu işleri yapmak istemiyorum. hüüüü(ağlıyorum:)

yalcin

New member

ahmet abi yarana tuz basmış gibi hissettim şimdi dur sıkma canını üzülme bir yönetici bulalım herşey hallolur 8)

yalcin

New member
Ynt: Re: avukat ??

[quote author=c@n link=topic=1783.msg47182#msg47182 date=1350978935]
Benim var, istersen ozelden telefonunu yollayayim... Yeri Atasehirde, uyar mi yeri sana....

[/quote]

abi ataşehir uzak avrupadayım biliyorsun..yinede teşekkür ederim..senin tatil ne durumda ;)

c@n

Super Moderator
O yüzden yeri söyledim, avrupa yakasında olduğun icin... Yine aklında bulunsun... Tatil maşallah diyelim...:):):) dinleniyoruz...:):):)

yalcin

New member
Ynt: Re: avukat ??

[quote author=c@n link=topic=1783.msg47202#msg47202 date=1350987088]
O yüzden yeri söyledim, avrupa yakasında olduğun icin... Yine aklında bulunsun... Tatil maşallah diyelim...:):):) dinleniyoruz...:):):)

[/quote]

bizde ofide dinleniyoruz :'(

assos

New member

Merhabalar,Avrupa yakasında serbest avukatlık yapıyorum.Konu eğer güncelliğini koruyorsa yardımlaşabiliriz.

Emre Akçay

New member

Bende Adliye'de zabıt katibi olarak görev yapıyorum. Hukuk davaları ile ilgili birşey olursa yardımcı olurum.