Araba tireme ve sallama sorunu acil yardım!!!

gulcan61

New member
Merhabalar 2011 kia ceed otomatik dizel araba aldım sürüşte 20km hız ile de gitsem 80 km hız ile de gitsem gaza bastığımda bazen bi titreme ve araçda sallama oluyor sanki arkadan birisi ittirircesine bi sallama, bu durumdan korkmaya başladım konu ile alakalı ne yapmam gerekiyor bilgilerinizi rica ederim.
teşekkürler..

aLi

Yönetim Ekibi
Aracinizi kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.

Aracın garantisi devam ediyor,garanti dışı kalmamış ise servise gidip bi baktırın. Aracın yazılımı güncel degil ise

Titreme ve sarsıntı ile ilgili bir yazılım olması gerekiyor onu atarlarsa sıkıntı giderilebilir.

gulcan61

New member
Öncelikle teşekkürler aracın garantisi sanırım yok bahsetmiş olduğunuz yazılımın atılma işlemini servisdemi gerçekleştirebilirim..

aLi

Yönetim Ekibi
Evet servisten halledebilirsiniz

2011ceed

New member
Merhaba bu sorun bendede ortaya çıktı.Nasıl bir çözüm buldunuz?Bilgi verirseniz sevinirim.Benim aracında 2011 ceed motion otomatik vites.Aracının garantisi halen devam etmektedir.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011ceed

New member
Merhaba bu sorun bendede ortaya çıktı.Nasıl bir çözüm buldunuz?Bilgi verirseniz sevinirim.Benim aracımda 2011 ceed motion otomatik vites.Aracımın garantisi halen devam etmektedir.