aslında haklısın...bana kalırsa teyp elinde kalsın cihazın arıza falan yaptığında kullanırsın...
Bana cihazım garantide olduğu zaman lazım oldu. İllede satacaksanız yarı fiyatına alabilirim... Ben aldığımdada kenarda bekleyecekaslında haklısın...
iyi pazarlıkçısınBana cihazım garantide olduğu zaman lazım oldu. İllede satacaksanız yarı fiyatına alabilirim... Ben aldığımdada kenarda bekleyecek![]()
aracı sıfır alırken 2500tl ye bayiden multimedya paketi taktırdık. ama senin yerinde olsam dışarıdan fiyat araştırırım daha iyi ve uygun modeller de var çünkü.multimedya paketi bayiden mi taktırdınız. benimde düşüncem var
Eger dusunursenız taktırmayı tanıdıgımız var yardımcı olamak ısterım yaklasık bır ay once taktırdık ve su an oldukcada memnunuz her anlamda ıstersenız gereklı bılgılerı verebılırım. maluyetıde ıscılık vs 1400 olması lazım yanlıs hatırlamıyorsammultimedya paketi bayiden mi taktırdınız. benimde düşüncem var
Eger dusunursenız taktırmayı tanıdıgımız var yardımcı olamak ısterım yaklasık bır ay once taktırdık ve su an oldukcada memnunuz her anlamda ıstersenız gereklı bılgılerı verebılırım. maluyetıde ıscılık vs 1400 olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam
malum siteden 216733449 ilan numarası ıle bakabılırsınız tum ozellıklereMarka model nedir??
Ben cidden satmanız taraftarı değilim. Ama illede elinizden çıkaracaksanız alabilirim. Ben multimedia sahibiyim ama olmasada olur çok kullanmıyorum. Sizden onu alsam bir ihtimal onu taktırıp multimediayı satışa çıkarırım...iyi pazarlıkçısın![]()
güzele benziyor kullanıp görmek lazımmalum siteden 216733449 ilan numarası ıle bakabılırsınız tum ozellıklere
varolan fotograflar bızım aracımıza aıttır
1 saatte de montajını yapıyorlar.
valla acıkcası soyle soylım daha once cok arastırmıstım ama androıd olması ve ıslemcısının hızlı olması cok ıyı bunun dısında dokunmatık olsun navıgasyıon olsun ozellıkle belkı abartıyosunuz dıceksınız ses ayarlarında da kucuk caplı degısık ayarlar yapıyorlar sestede anlasılır sekılde degısım oluyor bır dıger husus ıse bız taktırmaya gıttıgımızde gerı gorus kamerası yok dıye bılıyordum buna ek olarak hem gerı gorus kamerası taktılar ve ek olarak on kazxa takıp kamerası var sanırım bılırsınız aracın ıcınden kayıt yapmak ıcın bunuda taktılar hepsı bu fıyatın ıcınde ısın en guzel tarafı ıse ıkı kameranın da cozunurluklerının gercekten muazzam olmaı gerı gorus kamerası neysede on kameranında o kadar cekımının kalıtelı olması acıkcası sasırtmıstı. kısacası her anlamda tavsıye ederım bu adamları yanlıs anlasılmasın bole adamları ovunce bazı ınsanlar komısyon vs mı alıyorsun sanıyorlar kımseden bırsey aldıgım yok sadece memnunıyetımı dıle getırmeye calısıyorum multımedya olayıyla ılgılı forumdan bırıyle daha gorusmustum onun verdıgı kısınınde cok ıyı oldugunu solemıslerdı ama bunu sonradan bulup gıtmıstık her anlamda tavsıye ederımdokunamtik hassasiyeti, tıklama olayı hassasiyeti donma sorunu vs varmı acaba cihazla alakalı izleniminiz nedir ? ben araç kamerasınıda sökülmüşken alıp takıtrmak istiyorum açıkcası kablo işleri yapılmışken hepsi çıksın diye bir arada ayrıca bir ara koltuk başlarına ekrana heves etmiştim ama baya maliyetli oluyor o zaman bu ara aşar gibi beni.
Ben cidden satmanız taraftarı değilim. Ama illede elinizden çıkaracaksanız alabilirim. Ben multimedia sahibiyim ama olmasada olur çok kullanmıyorum. Sizden onu alsam bir ihtimal onu taktırıp multimediayı satışa çıkarırım...
Tekrar söylüyorum. Satmanız taraftarı değilim yinede satacaksanız söylediğim gibi yapalım![]()
valla acıkcası soyle soylım daha once cok arastırmıstım ama androıd olması ve ıslemcısının hızlı olması cok ıyı bunun dısında dokunmatık olsun navıgasyıon olsun ozellıkle belkı abartıyosunuz dıceksınız ses ayarlarında da kucuk caplı degısık ayarlar yapıyorlar sestede anlasılır sekılde degısım oluyor bır dıger husus ıse bız taktırmaya gıttıgımızde gerı gorus kamerası yok dıye bılıyordum buna ek olarak hem gerı gorus kamerası taktılar ve ek olarak on kazxa takıp kamerası var sanırım bılırsınız aracın ıcınden kayıt yapmak ıcın bunuda taktılar hepsı bu fıyatın ıcınde ısın en guzel tarafı ıse ıkı kameranın da cozunurluklerının gercekten muazzam olmaı gerı gorus kamerası neysede on kameranında o kadar cekımının kalıtelı olması acıkcası sasırtmıstı. kısacası her anlamda tavsıye ederım bu adamları yanlıs anlasılmasın bole adamları ovunce bazı ınsanlar komısyon vs mı alıyorsun sanıyorlar kımseden bırsey aldıgım yok sadece memnunıyetımı dıle getırmeye calısıyorum multımedya olayıyla ılgılı forumdan bırıyle daha gorusmustum onun verdıgı kısınınde cok ıyı oldugunu solemıslerdı ama bunu sonradan bulup gıtmıstık her anlamda tavsıye ederım
Sadece gordugum analiz ettigim tek sikinti tv olayi duruken bir nebze yayin ufakta olsun var ama hareket halinde deneme firsatim olmadi ama tv konusunda hicbirinden cok iyi bir verim alinacagini dusunmuyorum ne olur int var ise yeterli miktarda telefon ile eslestiriliyor zaten paylasima acilim tv ihtiyaci ordan karsilanabilinir. Onun disinda radyo olsun vs hocbir sekilde bozulma cekmeme durumu yok harici video vs herbirini en iyi sekilde oynatabiliyorsunuz.Radyo çekim gücü nasıl? Cızırtı-çekememe var mı?
TV izleyebiliyor musun? Özellikle hareket halinde?
Harici videoları oynatabiliyor mu?