2013 ceed otomatik bagaj kapı sorunu

KartalBey

New member
Katılım
12 Ara 2013
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz çarşamba günü çok uzun bir yola çıkmak üzere iken bagaj kapımın açılmadığını fark ettim. akşam üstü olması sebebi ile eşyalarımı koltukları yatırarak yerleştirdim. eskişehir de bilenler bilir yol üstü hemen kilitçi mesut a uğradım ama yapamadı. bagaj kapısının motoru çalışıyor. ama dil bir türlü açmıyor. manüel olarak bagaj içinden de kilidi açmaya çalış samda bir türlü açılmadı. bu şekilde VAN a kadar gidip geldim. güzergahta bir çok askeri ve polis kontrol noktaları var. adamlara her seferinde derdimi anlatmaktan bıktım. :) kia yetkili servisi seyyah otomotiv e de gitmek istemiyorum (Allah o şirketin belasını versin)
neyse buna benzer bir olay yaşayıp çözüme kavuşturan arkadaşlar varsa şimdiden olası yardımları için teşekkürler
 

hakan26

Member
Katılım
8 Ağu 2015
Mesajlar
243
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Merhabalar Kartal bey başıma böyle bir olay gelmedi ama sanayide kaportacı bir arkadaşım var Halk bankası karşı caddede Gençler oto kaporta Yusuf selamımı söylerseniz ilgilenir isterseniz bide ona uğrayın derim
 

KartalBey

New member
Katılım
12 Ara 2013
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
teşekkürler. hala sorunum çözülmedi. hafta sonu dediğiniz yerede bir uğrayayım
 

KartalBey

New member
Katılım
12 Ara 2013
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar, bugün bagaj kilidimi söktüm. içindeki plastik bir dil kırılmış. manuel açılmamasının sebebi buymuş. neyse servisi aradım kilit yok. yeni bayilik alan hilal otomotivi aradım yok. istanbulda bir kaç servisi aradım kilit yok. seyyah oto yetkilisi çelik motorda da bulunmadığı için yut dışı sipariş ile geleceğini söyledi. ve min 1 ay sürer dedi. ankara da aramadığım çıkmacı kalmadı kilit yok. bu nasıl dünya. hadi çıkmacıları geçtim. yetkili servisde nasıl olmaz. onuda geçtim çelik motorda nasıl olmaz. ama açıkcası çelik motorla daha önce yaşadıklarımı göz önünde bulundurursam buna hiç şaşırmadım. düşünün kaza yaptınız. arka bagaj ezildi. kilit değişcek. türkiyede yok efendim bir ay bekliceksiniz;). orhan gencebayın batsın bu dünya parçasını dinleyesim geldi resmen.
şaka bir tarafa akıl lır gibi değil arkadaşlar. arıxa yapma ihtimali en yüksek parçalardan bir tanesi bırakın servisi çelik motor raflarında bile yok.

benim bu parçaya ihtiyacım var. elinde sağlam çıkma olan veya paarçayı bulabileceğim bir yer bilen arkadaşlar acil bana dönebilirlerse çok sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler..

parça resmini ve stok numarasını aşağıda veriyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 3121Ekli dosyayı görüntüle 3122

stok no: 81230A6000
 

hakan26

Member
Katılım
8 Ağu 2015
Mesajlar
243
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Kartal bey servislerin elinde kazalı pert olan araç olup olmadığını bir araştırın bence ancak öyle temin edebilirsiniz gibime geliyor..
 

hakan26

Member
Katılım
8 Ağu 2015
Mesajlar
243
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Hyundai servislerinede sorabilirsiniz i30 da kullanılan parçada muhtemelen aynıdır..
 

KartalBey

New member
Katılım
12 Ara 2013
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
merhaba arkadaşlar, yetkili serviislerin kendi ağları üzerinden hangi servisde hangi parça var görebiliyorlar. sağolsun istanbul servislerinden birindeki cana yakın bir arkadaş bana parçanın bulunduğu tüm servislerin ismini verdi. bu servislerde parça vardı ama maalesef hepsi müşteriye gelmiş. en sonunda edirne köşkdere kia yetkili servisinde ki yedekparçaya bakan arkadaş elimde 1 adet var dedi. tabii dünyalar benim oldu. hemen siparişini geçtim. aynı gün (05 / 08 /2017) ankaradaki bir yakınımıda da haber vermiştim. tesadüf yıldız san sitesinde o sabah önden kazalı bir 2014 model ceed perte ayrılmış ve çıkmacı aracı almış. yegenim bagajdan kendi sökmüş ve almış. pazartesi hızlı terenle gidip aldım ankaradan çıkma parçayı. sıfır ayarında. aynı gün köşkdereden de geldi. çıkmayı taktım. süper. sorun yok. sıfırda elimde duruyor. ilerki bir zamanda belki yine ihtiyaç olur veya olmaz bilemiyorum. ihtiyacı olan arkadaş olursa bana buradan ulaşabilr. veya özel mesaj atabilir.
kısacası kilit sorunu hala türkiye genelinde sürüyor. ama ben kısa bir zamanda çözüme kavuştum. sevindirici kısmı bu. herkese selam ve sevgiler.
 

Halil İbrahim

New member
Katılım
25 Kas 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Hocam benimde aynı sorun başıma geldi.Elinizdeki parça hala duruyorsa bana mesaj atın lütfen
 
Üst