2012 ceed sw siyah duman sorunu hk.

nightJudge

New member
2012 Model aracımda bir kaç aydır siyah duman ve kurum atma sorunu var. Egr ve manifolt serviste temizlendi, aracın çekişinde herhangi bir düşüş yok ancak kurum atması kesilmedi araç aldığım günden beri bakım km.sini geçmedi (her 10.000 de ), bu problemi daha önce yaşayan varmı acaba? Ve tabi çözümü hakkında bilgisi olan. Bu günlerde enjektörleride kontrol ettirmeyi düşünüyorum.

Bocek06

New member
Ayni problem bendede mevcuttu (2012 proceed). Servisin bir problem yok demesine karsin inatla aynı problemden götürdüm ve kayit açtırdım. Sonunda koreden yeni egr geldi ve problem ortadan kalktı. sadece cok yuklendiği zaman duman atiyor. oda dizellerde normal.

nightJudge

New member
Benimde ani yüklenmelerde oluyor. Fakat benim asıl derdim duman değil ( dizel araçlarda duman salınımı normaldir ) arabanın arka tarafı kurum oluyor.Yani ani yüklenmelerde duman ve kurum atıyor.Buda arabanın bagaj tarafında hoş bir görüntü oluşturmuyor.

nightJudge

New member
130.000 ticari taksi olarak kullanıyorum ayrıca tüm bakımları yetkili srv.te yapıldı. km bakımları atlamadan düzenli olarak.