2010 Kia Ceed Hakkında?

Panic

New member
Katılım
23 Eki 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar öncelikle ismim Volkan aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 4 ay önce 2010 model kia ceed aldım otomatik dizel. Araç çok güzel donanım olsun yakıt olsun gerçekten harika beni fazlasıyla memnun ediyor.

Şimdi size bir şey sormak istiyorum bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarlarsa memnun kalırım. Ben aracımın kasa modelini öğrenmek istiyorum. K2-K3-K5 var mesela nette gördüm. (Örneğin Opel Astraların son kasası J kasa olarak geçiyor.) Benim 2010 model Kia Ceed Ex Motion hangi kasa sınıfına giriyor. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İyi akşamlar.
 

Panic

New member
Katılım
23 Eki 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Arkadaşlar kimse bilmiyormu?
 

Snaan

New member
Katılım
17 Tem 2011
Mesajlar
1,589
Tepkime puanı
23
Puanları
0
kardeş bu söylediklerin kasa tipi belirten şeyler değil. sadece isim. Türkiyede Cerato denen arabaya yurtdışında bazı ülkelerde K3 bazı ülkelerde de Forte deniyor. Ufak tefek farklılıkları da var tabi. Aynı şekilde K2 dedikleri de Rio. Ön kısmı azıcık değişik sadece. Cadenza'ya K9 diyorlar sanırım. Optima (veya Magentis) da K5 olması lazım. Picanto K1. Mesela K8 de çok iddialı.






Ceedlere gelince... Ceed Korede üretilmediği için onun böyle bir kodu yok :) Slovakyada üretiliyor. sadece kendi ismi var. Avrupa arabası bizimki :)
 
Üst