Merhabalar

sting1981

New member
1.- Oktay GÖKTAŞ
2.- 33
3.- Opel Astra CD 2000
4.- Akademisyen
5.- Forumdonanımhaber sitesinde Ceed incelemesi yaparken :)
6.- Yay
7.- Beşiktaş
8.- SİVAS
9.- Futbol, Sinema, Müzik vs.
10.- A Rh +

Şu anda bir Ceed sahibi değilim ama yaz aylarına doğru ciddi anlamda bir Ceed Premium alma isteğim var. Fakat bu 2014 yılındaki fiyat artışları beni ikinci ele yönlendiriyor malesef :( Herkese iyi forumlar dilerim...

Bocek06

New member
Hoşgeldiniz . Şimdiden hayırlı olsun.

kindhearted

New member
oktay kardeş bir tavsiye sana ceed alırken bir daha düşün neden dersen yakıt varya yakıt araba kamyonet yada minibüs gibi yakıyor tipine bakıp aldanma sakın iyice araştır opel kullanıyon bilirsin opeli yeni kasa 1.3 motor al her yönden kafan rahat olsun.bende ceed var allah seni inandırsın 11 lt yakıyo var sen hesabını yap mazot 5 tl ye dayanmış bir daha düşün derim

sting1981

New member
oktay kardeş bir tavsiye sana ceed alırken bir daha düşün neden dersen yakıt varya yakıt araba kamyonet yada minibüs gibi yakıyor tipine bakıp aldanma sakın iyice araştır opel kullanıyon bilirsin opeli yeni kasa 1.3 motor al her yönden kafan rahat olsun.bende ceed var allah seni inandırsın 11 lt yakıyo var sen hesabını yap mazot 5 tl ye dayanmış bir daha düşün derim
Süleyman bey tavsiyeniz için teşekkür ederim. Forumlarda yaptığım araştırmalarda dediğiniz gibi yakıt konusunda pek tasarruflu olmadığı yönündeki görüş daha fazlalıkta. Hele hele kullanan birisi olarak tavsiyenizi göz ardı etmeyeceğim. Ancak daha yaza çok var, araştırmalara devam :) (Ceedin test aracını kullandım ve sürüşü, vites geçişleri, konforu fazlasıyla hoşuma gitti. Şu anda bu yüzden kafam karışık doğrusu)

Bocek06

New member
Aracın yakma yada yakmaması tamamiylen kullanıcı ile alakalı bir durumdur. Ben ankarada sadece mesai başlama ve bitiş saatlerinde arabamı kullanmaktayım. (Tamamiylen soğuk motorla hareket ediliyor) 11 gibi bi rakamı görmedim hiç. Kardeşimde cerato var 5 yasında o bile o rakamları görmedi. 11 lt dediğiniz anlık mı yoksa ortalama yakıt tüketimi mi ? .

since1963

New member
Bende sabah işe akşam eve kullanıyorum su aralar tamamen soguk motorla 6.4 ü geçmedi arkadaşım ve malum kış ayı , ve trafik problemine rağmen dur kalk vs. bence sen arabaları karıştırdın 11 litreyi bu arabada hiç görmedim .

sting1981

New member
Bende sabah işe akşam eve kullanıyorum su aralar tamamen soguk motorla 6.4 ü geçmedi arkadaşım ve malum kış ayı , ve trafik problemine rağmen dur kalk vs. bence sen arabaları karıştırdın 11 litreyi bu arabada hiç görmedim .
Ben biraz daha soğuk bi memlekette yaşıyorum ama yine de abartılı bi tüketim olacağını sanmıyorum. Bu nedenle bi mani olmazsa temmuz ya da ağustos gibi 2012 ya da 2013 bi premium ile aranıza katılıcam :) Umarım fiyatlar çok yükselmez :S

kindhearted

New member
kardeş çok şükür aklım yerinde araba karıştıracak kadar bunamadık daha inanmayan varsa ortalama tüketimin resmini hemen çekip koyarım siteye ben kafamdan sıkmıyom kinseyede yalan borcum yok bende sivasta yaşıyorum oktay kardeş sen bilirsin orhangazi mah otruyorum.çalıştığım yer ssk hastanesi 100 tl lik yakıtla(opet yada shell den alırım) 200 km anca gidiyor.vites geçisleri iyi olabilir ama 3 vitese geçene kadar anlık yakıt tüketimi göstergede 20lt altına düşmüyor.eğer düşünürsen ben aracımı satarım kasım 2013 çıkışlı.

sting1981

New member
Hmm anlıyorum. Tabii ki de yalan söyleyecek değilsiniz. Aracınız premium olsaydı görüşebilirdik ama eğer olursa premium düşünüyorum. Dediğim gibi araştırma ve fikir alış verişine devam...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sting1981

New member
Evet anlıyorum, tabii ki de yalan söyleyecek değilsiniz. Aracınız premium olsaydı görüşebilirdik, premium donanımlı bir araç düşünüyorum eğer olursa. Dediğim gibi araştırmaya ve fikir alış verişine devam...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Serkan OĞUZ

New member
1.- Oktay GÖKTAŞ
2.- 33
3.- Opel Astra CD 2000
4.- Akademisyen
5.- Forumdonanımhaber sitesinde Ceed incelemesi yaparken :)
6.- Yay
7.- Beşiktaş
8.- SİVAS
9.- Futbol, Sinema, Müzik vs.
10.- A Rh +

Şu anda bir Ceed sahibi değilim ama yaz aylarına doğru ciddi anlamda bir Ceed Premium alma isteğim var. Fakat bu 2014 yılındaki fiyat artışları beni ikinci ele yönlendiriyor malesef :( Herkese iyi forumlar dilerim...
Oktay bey hoşgeldiniz öncelikle keyifli forumlar diliyorum.Dediğiniz gibi 2014 fiyatları sadece bu araç için geçerli olmamak kaydı ile genel anlamda çok yükseldi.Bu konu ile ilgili forumda çok konuşuldu ama benim nacizhane tavsiyem kesinlikle bu memlekette sıfır almanın çok büyük hata olduğudur.Şu ana kadar modeli düşükte olsa çok araç kullandım,ilk kez modelli bir araç aldığım için sıfır almayı düşünüyordum iyikide bu fikrimden vazgeçmişim.Naylonlarını sökeceğim diye daha evin önüne geldiğinizde değer kaybeden bir durum yaşamayın.Bunun yerine sizde 5000km-15.000Km arası bir araç yakalamaya çalışırsanız çok daha mantıklı olur düşüncesindeyim.2013 Premium kullanıyorum çok çok mutlu ve memnunum.Yakıt konusunda hiçbir zaman iddiam olmadı zaten yakıt ile ilgili forumda açılmış konuları pas geçmeden okumanızı isterim.Benim okuduklarımdan çıkardığım sonuç otomatik için ortalama değer 7lt ile 9lt arasında.Bu oranlardan farklı olarak nadiren 11lt diyen arkadaşlarda oldu 6.5lt diyende oldu.Tamamen kullanım ile alakalı bir durum.Benim kendi aracımda gördüğüm ortalama hep trafikte olmama,genelde dur kalk ve şehir içi kullanım sonucu minimum 7.3lt maksimum ise 8lt civarında.Beklentileriniz nedir bilemiyorum ancak kendi segmentinde gerek estetik olarak fazlası ile açık ara önde diyorum ve bu kadar donanım ile birçok güzelliği bir arada sunan araç bence ceed diyebilirim.Bu kadar artının yanında biraz yakması benim açımdan hiçte önemli bir eksik değil.Gerek oturaklılığı gerekse bir önceki nesil şanzumandan vites geçişleri ve sorunsuzluk oranları ile varsın biraz yaksın her güzelliğin bedeli var.Millet olarak hem az yaksın hem iyi gitsin hemde ucuz olsun vs vs herşeyin en iyisi olsun diye beklenti içine girersek öyle bir araç ne yazık ki yok,olsada bu fiyata yok.Bence doğru bir karar aşamasındasınız eğer ki bugün yine araç alacak olsam hiç düşünmeden bu aracı alırdım.Sadece aklımın kaldığı ve hala beğendiğim Leon'da tercih listemde olurdu.Şimdiden hayırlısı olsun sizin için.

sting1981

New member
Serkan bey ben de tam olarak böyle düşünüyorum :) Valla kafamdakileri anlatmışsınız diyebilirim. Bakalım fiyatlar yaza doğru ne olacak, kredi faizleri ne düzeye gelecek hepsi önemli bir etken. Aklımdaki araç peugeot 2008 idi ilk başta, onun da tasarımı falan SUV benzerliği hoşuma gitmişti ama fiyatı beni uzaklaştırdı. temmuz ya da ağustosta hayırlısıyla bir ceed premium sahibi olarak görüşmek dileğiyle :)

Serkan OĞUZ

New member
Serkan bey ben de tam olarak böyle düşünüyorum :) Valla kafamdakileri anlatmışsınız diyebilirim. Bakalım fiyatlar yaza doğru ne olacak, kredi faizleri ne düzeye gelecek hepsi önemli bir etken. Aklımdaki araç peugeot 2008 idi ilk başta, onun da tasarımı falan SUV benzerliği hoşuma gitmişti ama fiyatı beni uzaklaştırdı. temmuz ya da ağustosta hayırlısıyla bir ceed premium sahibi olarak görüşmek dileğiyle :)
Kötülemek hiçbir zaman tarzım değildir hepsi kendince güzel araçlar ama şahsım adına bu kadar açık ve net söylüyorum kapıma asla peugeot koymam.Kesinlikle kolay kolay sorun çıkarmayan gerek dış dizayn ve iç malzeme kalitesine ve görselliğine kadar 2 gömlek daha üstün bir araba.Tüm gün sanayide olmam sebebi ile gün içinde görmediğim incelenediğim çok az araç kalmıştır.Çoğunun içini detaylı şekilde kurcalayıp inceliyorum tuş kalitesinden tutun güneşliklerine kadar kalorifer peteklerine kadar detaylı bakmaya çalışıyorum.Ceed bence rakiplerine göre toplam puan olarak onca piyasada yer etmiş oturmuş rakiplerine göre fazla yol katetti.Bence oldukça başarılı bir araç.Şimdiden hayırlı olsun sizin için.