Merhaba Arkadaşlar

Eretna

New member
Merhabalar

Adım Özkan 29 yaşındayım ve Ankara'da İkamet etmekteyim.

Daha önceden hep alman aracı kullanmıştım, kia'ya yeni geçtim ve şuan için pişman değilim. ( aksesuarları saymazsak tabiki )

2010 kia pro-ceed aldım fakat bu model için cam filmi ve paspas haricinde hiç bir aksesuar bulamamaktayım.

Sizden ricam bu 2 kapılı modeller için cam çıtası ve tavan çıtası bulan varsa nereden aldığını söyleyebilirmi ?

Ayrıca aranıza katıldığım içinde gerçekten memnun oldum.

Srhn

New member
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar

Eretna

New member
İlgin için teşekkür ederim. Mert Bey'le görüştüm. Fakat Ceed Avrupa pazarı ağırlıklı üretildiği için Fabrika aksesuar üretmiyorl dedi. Ama bunun araştırması içerisindeymiş, umarım yakın zamanda temin ederde bizlerde isteklerimize kavuşuruz.

Eretna

New member
Ayrıca bir konu hakkında da sizlerden bilgi almak istiyorum.
Söylediğim gibi Kia'ya yeni geçtim ve bir tanıdığımdan aldım aracımı.

Kısaca bahsetmek gerekirse.
2010 concept plus 43bin km. servis tarafından stefanelli lpg'li sanruf ve hız sabitleme dışında herşey mevcut. otomatik klima, abs,asr,esp vs...

Aracı 29.250.00 TL ye aldım. Sizce piyasasına göre iyi mi almışım yoksa pahalı mı, yada zaten piyasası bu mudur ?

Tekrardan Teşekkür Ederim.

Eretna

New member
Normal fiyata almışsın çünkü şöyle söyliyim bende o araçtan kullandım 2010 yılında liste fiyatı 38000 lirayken ben indirim filo vs vs şeklinde 32000 liraya aldım 2 yıl kullandım 45000km yol yaptım sattım aracımda lpg yoktu hiç takılmadı, standart navigasyonu vardı (1900tl) ye kendim taktırdım, cruise controlü kendim yurt dışından getirtip taktırdım (1200tl) bu şekilde 32000tl ye sattım 9 ay önce sende gayet iyi almışsın o arabanın konforu içinin kalitesi o kasa hiç bir ceedde yok koltukları yeter zaten :)
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine. Bi kere kapı döşemeleri kumaş değil ki bu benim çok hoşuma gitti. ayrıca koltukların kumaş+deri olması da çok rahat.
Kullanım ve iç mekanın genişliğide cezbedici. Yol tutuşu ve sağladığı güven hissi 10 numara.
Kısacası araçtan gerçekten çok memnunum. Eminim bu araç bir alman aracı olsa fiyatı çok yükseklerde olurdu.

Ayrıca cruise controlün sonradan eklenebildiğini bilmiyordum.
Navigasyona gelince, kesinlikle bende almak istiyorum, bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

deadgarden

New member
yenı aracınız hayırlı olsun. benzınlı aldınmız demek fiyatı normal. otomotik dizeller 32-36 arası

babıesrar

New member
hayırlı olsun abi..yanlız cc'nin sonradan takılabildiğini ben de yeni öğrendim berkay iyimiş hakkaten

berkural34

New member
Hosgeldiniz , yeni araciniz hayirli olsun .