Eski GOLF Yeni Proceed Fanı ;)

Torunmustafa35

New member
1.- Adınız Soyadınız :Mustafa TORUN
2.- Yaşınız:28
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Proceed Conceptplus 2011 128 Bg.
4.- Mesleğiniz:TSK
5.- Siteyi nereden duydunuz:Google
6.- Burcunuz:Koç
7.- Taraftarı olduğunuz takım:Beşiktaş
8.- Yaşadıgı şehir / semt :KIRKLARELI
9.- Hobileriniz:
10.- Kan Grubunuz: A RH (+)
Yeni aldığım aracımla aranıza katılıyorum...

Serkan OĞUZ

New member
Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın keyifli forumlar.

Torunmustafa35

New member
Teşekkürler araca henüz yeni yeni alışıyorum ama uzun yolda müthiş keyifli bir araç... Hele ki sollama yapmadan öncec gaza biraz yüklenince Torkun gümbürtüsü süper. 3D Paspas Ve 3D Bagaj Havuzunu uygun fiyatlı alabileceğimiz bir yer mevcut mu ? Yada Yetkili servis bu araç için satışını yapıyormu bu tarz aksesuarların?

Serkan OĞUZ

New member
Mustafa bey 3D bagaj havuzu varmı hatırlamıyorum ama muhtemelen vardır ancak 3D paspası Kia Özdemirlerden 2 ay önce aldım.2 çeşit paspas olduğunu söylüyorlar ben uygun olanı aldım zerre koku yapmıyor,oldukça kaliteli ve 46TL gibi komik bir rakama aldım.Pahalı olanı sorduğumda 90TL fiyat verildi.Çalışanlar ile aram iyi olduğu için açıkça aralarında fark varmı diye sordum boşver hiç gerek yok al bunu kullan memnun kalırsın dediler.Daha uygun fiyata bulabileceğinizi sanmıyorum yada bu kalitede olmayacağı kesin.

Torunmustafa35

New member
Çok teşekkürler Serkan bey cevabınız için. Şu an KIRKLARELINDEYIM en yakın yetkili servis Edirne'de orayı arayıp sorucam bahsettiğimiz paspası ellerinde mevcut mu diye umarım vardır . Bu arada bi konuda daha soru sormak istiyorum Proceed ve Ceed Paspaları birbirine uyuyormu? Çünkü internette satış yapan sitelerin bazıları ayrım yapmamışlar

Serkan OĞUZ

New member
Çok teşekkürler Serkan bey cevabınız için. Şu an KIRKLARELINDEYIM en yakın yetkili servis Edirne'de orayı arayıp sorucam bahsettiğimiz paspası ellerinde mevcut mu diye umarım vardır . Bu arada bi konuda daha soru sormak istiyorum Proceed ve Ceed Paspaları birbirine uyuyormu? Çünkü internette satış yapan sitelerin bazıları ayrım yapmamışlar
Mustafa bey sormuş olduğunuz sorunuza emin olmadığım için tam cevap veremiyorum umarım bilen bir arkadaşımız fikir verebilir.

Torunmustafa35

New member
Edirnede ki Servis bizde mevcut değil dedi ama sağolsun memleketim İzmir Kia Servisi paspası bugün kargoya verdiler merakla bekliyorum bakalım uyucakmı fotoğrafları paylaşacağım. Diğer arkadaslarada referans olması sebebiyle. Fiyatı da 43 TL

Serkan OĞUZ

New member
Edirnede ki Servis bizde mevcut değil dedi ama sağolsun memleketim İzmir Kia Servisi paspası bugün kargoya verdiler merakla bekliyorum bakalım uyucakmı fotoğrafları paylaşacağım. Diğer arkadaslarada referans olması sebebiyle. Fiyatı da 43 TL
Sanırım Özdemirler servisinden aldınız şimdiden güle güle kullanın.Fiyata bakılırsa bende ki ürünün aynısını almışsınız.Eğer daha önceden birkaç paspas baktıysanız bu gelen paspası çok beğeneceğinizi düşünüyorum.Belki tek bir sıkıntı olabilir sürücü tarafındaki paspasın koltuk kısmına denk gelen 2 tane delikten sağdaki olanın ölçüsü biraz yanlış o yüzden hafif potluk yapıyor,o kadar takıntı yapmadığım için beni rahatsız etmedi,ya bu ürün öyle yada bana böylesi denk geldi:)