2012 pro ceed almayı düşünüyorum sorular

fruktoz

New member
Katılım
10 Ağu 2012
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
2023
Konum
izmir
selam arkadaşlar. başlıktan da görüldüğü üzere pro ceed i kafama takmış durumdayım ve çok almak istiyorum yalnız sorun şu ki şu sıra gümüşhane de çalışmaktayım ve burada fiat servisinden başka hiçbir yetkili servis bulunmuyor gerçi trabzon 1 saat civarı bir uzaklıkta orada her servis bulunuyor ama kia nın yetkili servisleri acaba trabzon da yeterli midir? zaten heralde ustası az olan bir marka büyük şehir dışındaki yerleşim yerlerinde parça vs sıknıtısı çekmiyelim :) Ayrıca birkaç yerde kaportanın çok kolay paslandığını okudum tabi bu tip şeyler her araçta olabilir mesela 2003 model opel corsa c aracım yavaştan kaput vs civarında turuncu noktalar oluşturmaya başladı fakat yeni bir araçta böle bir durum olması çok sıkıcı olurdu. bu arada servis için erzuruma da :) iyi akşamlar
 

aLi

Yönetim Ekibi
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
2,947
Tepkime puanı
233
Puanları
63
Yaş
41
Konum
İstanbul
Ynt: 2012 pro ceed almayı düşünüyorum sorular

Merhaba Sinan.

Trabzondan kia sahibi üyemiz yok sanırım.Parça sıkıntısı her markada oldugu gibi stoklarinda varsa temin ediyorlar. Yoksa isteyip bekletiyorlar 10-15 gun musteriyi.

Kaportanın kolay paslandigi degil boyanin ince olusundan dolayi diyelim ona. Gelen tas parcalari boyayi kaldiriyor buda önlem alinmazsa paslanmaya dogru gidiyor.
 
Üst